fbpx

Miért pont egy utazás?

2017-08-20

Szerző: Spirit Travel Club

Gyakran kérdezitek, hogy miért is támogatja a változásotokat egy utazás.
Nagyon sokat tudnék erről írni, de a lelkem legmélyén be kell ismernem, hogy fogalmam sincs, de valahogy mégis megtörténik.

Azt vettem észre, hogy pár dolog kell hozzá. Te, én, és a környezet.
Téged nem ismerlek, magamat is csak szeretném megismerni, viszont a környezet, élményekkel és kalandokkal teli, az biztos.
Én azt vállalom, hogy ezekbe a kalandokba és élményekbe helyezlek bele, miközben egy biztonságos, sőt kiváncsisággal és felfedezőszándékkal teli, és a lehető legőszintébb kapcsolatban leszünk.

Ehhez a hátteret, egyrészről a természet nyers és vad ereje adja….az indiai száraz északi vidék, aztán a párás dzsungel, végül a Himalája.
Másrészről a társadalom, amihez a lehető legközelebb megyünk, sőt belemerítkezünk, néha elveszve Indiában egy motoron, néha beleveszve egy lakodalomba a helyiekkel, néha pedig egy kathmandui kolostor mélyén, meditálva.

Hogy az utazás alatt ki, mikor érkezik “haza”, hogy mikor találkozik egy őszintébb saját magával, azt nem tudom, mert számtalan helyen megtörténhet és meg is történik az áttörés.
Viszont ez az átfordulás olyan erős lesz, amit biztosan észreveszel, később emlékezni is fogsz rá, sőt elő is hívhatod az élményét ettől kezdve bárhol és bármikor.
Nem leszel többé ugyanaz, mint aki elindult!