fbpx

Csatlakozz a Klubunkhoz!

Gyere, gyere....szól a zene!
 
 

Miért?

Biztonság

Mivel érdeklődésünk és a személyes élményeink keresése miatt többször és több időt töltöttünk Ázsiában, mindent kipróbáltunk és megtapasztaltunk már, amit megtapasztalni és kipróbálni lehetséges. Elkövettük az összes hibát, belegyalogoltunk az összes csapdába, ezért ma már az út velünk csupa mosolygás és pozitív élmény. Pedig igazán belemegyünk a dolgok sűrűjébe, és nem csak egy unalmas szervezett turista út kötelező és időben korlátozott programjait tapasztalhatod meg velünk, hanem az igazi Indiát, Nepált és Bhutánt.

Kiváló áron

Már önmagát a túrát tekintve is nagyon jó áron juthatsz el velünk ezekre a helyekre, de ha az utazás élményszintjét, kényelmét és minőségét is figyelembe vesszük, akkor végképp. Köszönhető mindez a helyismeretünknek és tapasztalatunknak, amit igen gyakran a saját kárunkon tanulva szereztünk meg. Köszönhető ez továbbá a közösség erejének, vagyis a csoport fellépésével a lehető legkedvezőbb árakat fogjuk megkapni a számodra.

Egyedi helyek és testközeli élmények

Olyan helyekre, vidékekre és tájakra viszünk el, amit az eddigi utazásaink során leginkább megkedveltünk. Letérve a népszerű “turistaösvényekről”, megtaláljuk a csapat számára legmeghatározóbb élményeket és helyeket.

Ahova mi viszünk, ott még nem járt mindenki…

Minden út előtt felkészülünk a velünk utazók egyéni kívánságaiból, és teljesítjük azokat – amennyiben emberileg lehetséges.

Hatalmas helyismeret

20 évvel ezelőtt kezdtük el a barangolásainkat, akkor még gyakorló buddhistaként jártuk a számunkra izgalmas helyeket. Ezeket a helyeket és élményeket, a mai napig szívesen keressük fel újra és újra, immár minden vallás keretein kívül.

Életre szóló találkozások

Olyan emberekkel, tanítókkal és Lámákkal ismertetünk össze, akik nagyon értékes információt és üzenetet hordoznak minden érdeklődő számára, sőt személyesen neked.

Baráti és segítőkész társaság

A velünk utazó 14 embernek, csupán egy tulajdonságban kell feltétlenül megegyeznie. Ez pedig a barátságos és segítőkész egymáshoz állás, amely tekintetében nem ismerünk kompromisszumot.

Rugalmasan, mindenki igényét szem előtt tartva

Az utazást, a mi általunk javasolt vázra, de közösen veled alakítjuk majd késszé. Közben, bizonyos fontosságokat szem előtt tartva hangolódunk egymás igényeire.

Az összes tapasztalatunkat és tudásunkat átadva

Az együtt eltöltendő 2-3 hétbe belesűrítve adjuk át, az eddigi több évtizedes utazási és gyakorló buddhista tapasztalatainkat. Mindezt természetesen, barátságosan, támogatva és informálva.

De legfőképp akkor, ha változásra vágysz!

Mert a tapasztalatunk szerint, erre nagy esély van ezzel az utazással.
Minél jobban át tudod adni magad az úton tapasztalható élményeknek, annál nagyobb mértékben adod át magad a változásnak is.

Nem leszel többé ugyanaz, mint aki elindult.

...ha úgy érzed, hogy minderre készen állsz